Imatge inexistent

El Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, amb el suport econòmic de Diputació de Barcelona, ha dut a terme la senyalització del tram del camí del riu que passa pel municipi, de la mateixa manera que també ho han fet els municipis de Torrelavit, Sant Pere i Sant Quintí.

En total s’han col·locat 15 senyals per a guiar als excursionistes en les cruïlles més significatives, seguint la mateixa tipologia de senyalització que la dels senders del Vi i el Cava.

Els rius Mediona-Bitlles, Anoia i Lavernó conformen els ecosistemes fluvials més rellevants del nord-est de l’Alt Penedès. La iniciativa ha permès identificar els espais de més valor ecològic, ambiental, paisatgístic i social que es troben al llarg de les conques d’aquests rius, per protegir-los i conservar-los, fent-ho compatible amb l’accés públic, mitjançant el desenvolupament d’un itinerari conjunt: El Camí del Riu.

El Camí del Riu és un element integrador i de relació entre els rius i les persones, acosta l’entorn fluvial a la ciutadania, de manera que en puguin gaudir i el puguin conèixer i, sobretot, respectar-lo.

Per més informació sobre el Camí del Riu, podeu consultar el web www.elcamidelriu.cat/

Imatge inexistent

Imatge inexistent