Els usuaris de la piscina municipal disposen encara durant aquestes primeres setmanes de setembre d’alguns dies més per gaudir de la temporada d’estiu. Coincidint amb la celebració de les Fires i Festes i la Diada Nacional de Catalunya, el servei presentarà algunes petites modificacions en el seu horari.

La piscina romandrà tancada el dilluns 8 i el dijous 11 de setembre. Els caps de setmana del 6 i 7 i del 13 i 14 de setembre, totes les instal.lacions estaran obertes de 10 del matí a 3 de la tarda.

La propera setmana, dimarts 9, dimecres 10 i divendres 12 de setembre, la piscina coberta i la sala de musculació obrirà de 7 del matí i la piscina exterior de 10 del matí a 7 de la tarda.

S’avança l’horari d’obertura

El 15 de setembre s’iniciarà la nova temporada tardor-hivern i el servei d’esports incorpora una novetat important, avançant entre setmana l’horari d’obertura de la piscina municipal a les 6:30 del matí. D’aquesta manera es dóna resposta a les demandes d’alguns usuaris de poder accedir més aviat a les instal.lacions.

Així, l’horari de la nova temporada de la piscina serà el següent:

De dilluns a divendres de 6:30 a 22:00 hores

Dissabtes i festius: de 10:00 a 15:00 hores

Cal recordar que aquests dies els usuaris d’activitats dirigides de la piscina poden formalitzar la seva inscripció per la nova temporada i renovar la seva plaça, fins al divendres 5 de setembre, o del 15 al 21 de setembre.

Per a més informació us podeu adreçar al servei d’esports trucant al 93 8910044 o el correu electrònic administracio.esports@santsadurni.cat.