Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 03.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Fins al 28 d'abril es pot visitar l'exposició Demostra d'art local
La capella de l'Índex acull en aquesta 14a edició més de 80 obres i treballs d'artistes de la vila

Aquest dimarts es va inaugurar la 14a edició del Demostra, biennal d'art local que enguany compta amb la participació de més de 80 artistes de la vila, que poden exposar fins al 28 d'abril una de les seves obres a la capella de l'Índex.

L'espai es va omplir amb molts dels protagonistes principals de l'exposició, acompanyats de familiars i amics, en un acte que va comptar amb les intervencions de la regidora de Cultura, Marta Castellví, i l'alcalde Pere Vernet, que va cloure la inauguració.

Marta Castellví: "Aquesta és una iniciativa dels artistes, siguin amateurs o professionals, i el Demostra és resultat de la seva generositat, de tots ells i elles que volen compartir les seves obres".

Pere Vernet: "Sant Sadurní també excel·leix en artistes locals, que mostren els seus pensaments, idees i maneres de veure el món d'una manera bonica, estètica, reivindicativa, colpidora"

La tècnica de Cultura, Marta Ferrer, va donar alguns detalls tècnics i organitzatius de l'exposició i dels treballs que recollia l'edició d'enguany.

L'exposició es pot visitar de dilluns a divendres de 18 h a 20 h i dissabtes i festius de 12 a 14 h i de 18 h a 20 h.

Pujar al principi de la pàgina