Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat22ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Dolors Domínguez guanya la primera edició del  Concurs de Microrelats

Imatge inexistent

La Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya va acollir aquest dissabte el lliurament de premis de la Primera Edició del Concurs de Microrelats. La guanyadora del concurs, que es va emportar un val de 50 euros per poder gastar als establiments adherits a Som Sant Sadurní, va ser Dolors Domínguez.

Aquest esdeveniment, organitzat per la Biblioteca i Som Sant Sadurní i que enguany celebra la primera edició, s’ha pensat amb l’objectiu de fomentar la creació literària i la lectura, així com complementar l’oferta comercial de Sant Sadurní d’Anoia amb esdeveniments culturals dins el marc de “Les Quatre Estacions del Cava” organitzades per Som Sant Sadurní amb la col•laboració del Patronat de Turisme, que aquest cap de setmana celebrava el Cavashopping.

Imatge inexistent

A concurs s’hi van presentar 8 treballs i els autors, que es van emportar un obsequi, van poder llegir-los davant dels assistents. A l’acte hi van participar la regidora de cultura i joventut, Montse Medall, així com Robert Cardús i Susanna Duaso com a representants de Som Sant Sadurní i Jose Luís Bermúdez com a membre del jurat.

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Els microrelats presentats s’exposaran a la Biblioteca durant tot el mes de gener del 2013 i es publicaran al Facebook de Som Santsadurni i al Facebook de la Biblioteca Municipal

Pujar al principi de la pàgina