Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja26ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L´alcaldessa rep els alumnes de 3r de primària del Jacint Verdaguer

Imatge inexistent

Una cinquantena d’alumnes de 3r de primària de l’Escola Jacint Verdaguer han visitat aquest dimarts l’Ajuntament, on els ha rebut l’alcaldessa de la vila, Susanna Mérida, que els ha explicat com funciona l’Ajuntament, els ha donat detalls sobre la seva feina i ha respost les més de 25 preguntes que han fet aquests joves inquiets.

Imatge inexistent

Després de la introducció feta per una de les alumnes, els infants han anat preguntant tot el que volien saber sobre el consistori i sobre la mateixa alcaldessa, a qui han preguntat per la seva professió, pel temps lliure, la motivació per haver-se presentat al càrrec i què és el que milloraria de Sant Sadurní.

Mérida els ha respost que és una gran responsabilitat ser la primera dona alcaldessa de la vila, que el càrrec és un honor però que dóna molta feina ja que ha d’estar a disposició de la ciutadania des que es lleva fins que se’n va a dormir i els ha posat com a exemple la nit passada que, quan ja portava el pijama posat, ha hagut de tornar a sortir de casa per ajudar els veïns a causa d’un incendi que ha tingut lloc al Gat cendrer i que l’ha fet anar a dormir a les tres de la matinada.

Imatge inexistent

L’alcaldessa ha dit que a Sant Sadurní hi ha molta feina per fer però que cada dia se’n fa molta i n’està satisfeta, malgrat que algunes tasques són poc visibles per la ciutadania però molt necessàries. El que més li agrada: poder ajudar la gent que ho necessita.
 

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Imatge inexistent

 

 

Pujar al principi de la pàgina