Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat20ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Fins el 18 de juliol es poden sol·licitar les beques per a estudis 2014-2015 de la Fundació Parera

Des del dilluns 7 d’abril està obert el termini per sol·licitar les beques per a estudis del curs 2014-2015 que convoca la Fundació Cultural Parera, en aquesta nova etapa iniciada fa uns mesos. Les beques es podran sol·licitar fins el dia 18 de juliol de 2014 i van dirigides als estudiants de Sant Sadurní d’Anoia que vulguin dur a terme estudis oficials superiors de caire artístic, cultural o científic.

La Fundació Parera disposa d’un total de 5.649,32 euros per a concedir una o més beques, en forma d’ajuts econòmics, en funció de la decisió que prengui la comissió avaluadora designada pels Patrons, la qual decidirà la quantitat de persones a qui se li concedeixen els ajuts i la quantia econòmica de cadascun d’ells. El Patronat Cultural Parera, després d’anys de relativa inactivitat, va reprendre el seu esperit fundacional l’any passat, quan l’equip de govern va decidir revitalitzar la fundació i retornar a l’objectiu inicial de becar estudiants que necessitessen finançar els seus estudis, atesa la conjuntura econòmica actual. L’any 2013 les beques es van atorgar a 5 estudiants sadurninencs per considerar que eren els millors projectes de les nou sol·licituds que es van presentar.

Imatge inexistent

Lliurament Beques 2013

Podran beneficiar-se de les beques els estudiants que, en el moment en què acabi el termini de presentació de sol·licituds, estiguin empadronats a Sant Sadurní amb una antiguitat mínima de 2 anys i hagin estudiat i superat el 2n curs de batxillerat, l’últim curs de CFGM, el curs d’accés a la universitat per a majors de 25 anys o la prova d’accés a CFGS, entre d’altres requisits que s’especifiquen a les Bases de la convocatòria, que es poden consultar en aquest enllaç, així com el formulari de sol·licitud. Els criteris de valoració també estan especificats a les bases.

Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 8 del matí a 3 del migdia i els dijous de 4 a 7 de la tarda

El dimarts 22 de juliol de 2014 es farà públic el veredicte amb la publicació d’un comunicat amb les persones beneficiàries


 

Pujar al principi de la pàgina