Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat20ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
S’omple la Capella de l’Índex en la inauguració del ’Demostra’

Imatge inexistent

La Capella de l’Índex es va omplir aquest dissabte al vespre en l’acte d’inauguració de la desena edició del Demostra, la mostra d’art local que se celebra cada dos anys a Sant Sadurní, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament. L’exposició, ubicada a la Capella de l’Índex, mostra 120 obres d’artistes de Sant Sadurní, on hi tenen cabuda totes les disciplines artístiques.

Entre els assistents, a banda d’una àmplia representació del consistori, hi havia molts dels autors de les obres exposades.

La regidora de cultura, Montse Medall, va expressar la seva satisfacció pel fet que aquest certamen artístic arribi a la desena edició, és a dir als vint anys d’existència, i va destacar que enguany el Demostra s’ha obert a noves disciplines com el disseny gràfic o de moda, “és una mostra on tothom hi és benvingut i on cadascú hi pot mostrar la pròpia manera de viure l’art”, va dir la regidora, que va instar els presents a trobar-se en el mateix lloc d’aquí a dos anys i va agrair la col·laboració de totes les persones que fan possible aquesta trobada artística.

Imatge inexistent

En la mateixa línia l’alcaldessa de la vila, Susanna Mérida, va agrair la nombrosa participació al Demostra i va celebrar que aquesta hagi ja arribat a la desena edició: “Fa vint anys un grup de 50 artistes de Sant Sadurní van robar-se per iniciar aquesta aposta. Hem d’estar contents perquè ha perviscut malgrat les diverses sensibilitats dels governs que s’han anat succeint durant tots aquests anys”.

Imatge inexistent

El ’Demostra’ és un certamen bianual que aglutina qualsevol expressió artística de Sant Sadurní, per tal de mostrar al públic el moviment i diversitat creativa de la vila. Hi poden participar totes aquelles persones de la vila vinculades al món de l’art, sigui professionals o no, en totes les modalitats artístiques.

L’exposició es podrà veure fins el dia 27 d’abril a la Capella de l’Índex i sales annexes, els dies laborables de 18,30 a 20,30 hores i els festius de 12 a 14 hores i de 18,30 a 20,30 hores.

Podeu veure una àmplia mostra de fotografies al Flickr de l’Ajuntament.

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Pujar al principi de la pàgina