Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat23ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Fins al 25 de setembre es pot optar als ajuts per a projectes de cooperació al desenvolupament

L’Ajuntament de Sant Sadurní recorda que fins al dia 25 de setembre entitats i ONGs poden presentar la sol·licitud als ajuts destinats a finançar projectes de solidaritat, cooperació al desenvolupament i foment de la cultura de la pau.

Amb aquesta convocatòria la regidoria de cooperació de l’Ajuntament regula l’atorgament de les subvencions destinades a la cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional; al foment de la solidaritat ciutadana amb els països empobrits o en greu crisi; al foment de la cultura de la pau, la defensa dels drets humans i les llibertats fonamentals, fomentant alhora, la governabilitat a nivell local, l’enfortiment de les institucions municipals i la participació de la societat civil; i a la lluita contra les desigualtats de tot tipus i l’eradicació de la pobresa. Aquestes entitats, entre altres requisits regulats a les bases de la convocatòria, no han de tenir ànim de lucre, han d’estar legalment constituïdes i registrades, disposar de seu social o delegació permanent acreditada al municipi de Sant Sadurní d’Anoia i tenir-hi presència significativa per un període d’almenys un any.

Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’atenció ciutadana, a la planta baixa de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 8 del matí a 3 del migdia. També es pot obtenir més informació al telèfon 938913029 o al correu cooperacio@santsadurni.cat

Aquí podeu descarregar-vos el formulari de sol·licitud.

Pujar al principi de la pàgina