Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat20ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Horari del mes d’agost de la Bibliopiscina

Imatge inexistent

Aquest mes de juliol s’ha estrenat les noves instal·lacions de la Bibliopiscina a la nova piscina municipal. Es tracta d’una caseta de fusta d’exterior per tenir protegits els llibres, els contes, els diaris i les revistes i també per garantir un espai amb lectura a l’ombra.

La Bibliopiscina és un servei organitzat conjuntament per la Biblioteca i el Servei d’Esports que cada any s’ofereix als banyistes de la piscina a l’aire lliure per fomentar la lectura. Els usuaris que s’acosten a la caseta de fusta hi troben els diaris del dia, les revistes actuals, una bona selecció de contes per a infants, còmics, llibres de cuina, turisme, novel·les curtes per a adults... tot plegat pensat per acompanyar un dia de bany.

La Bibliopiscina funcionarà fins al 23 d’agost i el seu horari d’obertura el juliol és de dilluns a divendres matins de 10:30 a 13:30 i tardes de 16:30 a 18:30 i els dissabtes de 16:00 a 19:00.

L’horari a partir del mes d’agost serà els matins de dilluns a divendres d’11:00 a 13:00 i les tardes de dilluns a dissabtes de 16:00 a 19:00. 

Imatge inexistent
 

Pujar al principi de la pàgina