Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Recepció al diputat d’Esports Josep Salom

 

Aquest divendres al matí l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, acompanyada per diversos regidors del govern, ha ofert una recepció al diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, i el coordinador d’Esports de la Diputació, Daniel Laga.

Després de l’acte institucional celebrat al saló de plens, on Salom ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament, el grup ha realitzat una visita a les instal·lacions de la zona Esportiva, que des de fa poques setmanes compta amb una nova piscina exterior.

El consistori també ha aprofitat aquesta trobada oficial amb el diputat d’Esports a la capital del cava per convidar-lo a una visita al Centre d’Interpretació del Cava i a l’Espai Xocolata de Simon Coll.

El diputat ha agraït la recepció i ha traslladat al consistori sadurninenc tot el seu suport per tal de impulsar les iniciatives esportives necessàries en benefici del municipi i les seves entitats i clubs. Maria Rosell li ha traslladat com una de les primeres necessitats la d’habilitar a la zona esportiva uns vestidors adaptats a persones discapacitades.

Pujar al principi de la pàgina