Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Final de curs al Centre Vilarnau, que reprendrà la marxa al setembre

 Imatge inexistent

Durant el mes de juliol, el centre Vilarnau ha dut a terme activitats adreçades a infants i joves amb la col·laboració de l’Associació 1itots, la regidoria d’Esports, Cooperació i Igualtat i Serveis comunitaris.

Algunes de les activitats organitzades van ser la sessió de contes quitxés, emmarcatas en les activitats de la Quinzena Solidària, seguida d’un torneig de futbol infantil, on hi va assistir l’alcaldessa Maria Rosell i la regidora d’Acció Social, Àngels Canals, per fer l’entrega de premis. A l’inici de la festa del Barri Vilarnau i amb l’objectiu de fomentar el treball comunitari i d’equip, va tenir lloc la gimcana infantil. A més a més, els infants inscrits al centre van poder gaudir d’una sortida a Tot Circ.

Pel que fa els tallers, s’ha dut a terme un taller de pintura mural amb grafit, una actuació de teatre, a més de l’actuació d’un grup de joves rappers, usuaris del centre, en una “batalla de gallos”. Finalment, el torneig de futbol 7 organitzat per joves del barri, on van participar uns 80 joves, va tenir la corresponent entrega de premis realitzada per la regidora d’Acció Social, i la sortida el 19 de juliol organitzada pel grup d’espai jove del centre, al parc- aquàtic Illa Fantasia.

Durant el mes d’agost el centre Vilarnau estarà tancat, però al setembre tornarà a obrir amb més activitats, com la celebració del 23è aniversari del centre, la projecció de la pel·lícula ’Up’, jocs i activitats adreçades a infants.

 Imatge inexistent

Imatge inexistent

Pujar al principi de la pàgina