Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta i pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El magazin de tarda “País Km0” a Sant Sadurní d´Anoia

 

Dilluns 18 d’agost La Xarxa de televisions locals que ressegueix Catalunya amb el magazin “País Km0” va emetre el seu programa des de Sant Sadurní. La connexió es va realitzar en directe des del CIC Fassina, a partir de les 6 de la tarda.

Les entrevistes amb l’alcaldessa Maria Rosell, Jep Bargalló, regidor de turisme comerç i cooperació, Ton Amat, president de la Comissió de la Festa de la Fil·loxera, Santi Carda, president de la Unió Empresarial del Penedès i exjugador d’hoquei i Xavier Roig sommelier, connexions en directe i reportatges fets amb curiositat i rigor des del Km0 de cada municipi es van completar amb continguts d’actualitat en contacte amb la resta de poblacions i des dels estudis de La Xarxa a Barcelona.

Sant Sadurní, que hi col·labora per mitjà de Ràdio Sant Sadurní, és un dels més de quaranta municipis que han acollit l’equip del programa. El periodista Ernest Gili, presentador del magazín El Mirador de Ràdio Sant Sadurní, va acompanyar a Marina Romero en la conducció del programa, així com de la col·laboració de Penedès Televisió.

En total, 90 hores d’emissió en directe i conjunta per a ràdio i televisió amb una clara vocació de descoberta, endinsant-se en els racons més desconeguts del territori a la recerca dels personatges més singulars i les històries més sorprenents.

Imatge inexistent

Imatge inexistent

 

Pujar al principi de la pàgina