Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sant Sadurní senyalitza El Camí del Riu

Imatge inexistent

El Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, amb el suport econòmic de Diputació de Barcelona, ha dut a terme la senyalització del tram del camí del riu que passa pel municipi, de la mateixa manera que també ho han fet els municipis de Torrelavit, Sant Pere i Sant Quintí.

En total s’han col·locat 15 senyals per a guiar als excursionistes en les cruïlles més significatives, seguint la mateixa tipologia de senyalització que la dels senders del Vi i el Cava.

Els rius Mediona-Bitlles, Anoia i Lavernó conformen els ecosistemes fluvials més rellevants del nord-est de l’Alt Penedès. La iniciativa ha permès identificar els espais de més valor ecològic, ambiental, paisatgístic i social que es troben al llarg de les conques d’aquests rius, per protegir-los i conservar-los, fent-ho compatible amb l’accés públic, mitjançant el desenvolupament d’un itinerari conjunt: El Camí del Riu.

El Camí del Riu és un element integrador i de relació entre els rius i les persones, acosta l’entorn fluvial a la ciutadania, de manera que en puguin gaudir i el puguin conèixer i, sobretot, respectar-lo.

Per més informació sobre el Camí del Riu, podeu consultar el web www.elcamidelriu.cat/

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Pujar al principi de la pàgina