Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat27ºC-9ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Darrers dies per gaudir de la temporada d´estiu a la piscina municipal

Els usuaris de la piscina municipal disposen encara durant aquestes primeres setmanes de setembre d’alguns dies més per gaudir de la temporada d’estiu. Coincidint amb la celebració de les Fires i Festes i la Diada Nacional de Catalunya, el servei presentarà algunes petites modificacions en el seu horari.

La piscina romandrà tancada el dilluns 8 i el dijous 11 de setembre. Els caps de setmana del 6 i 7 i del 13 i 14 de setembre, totes les instal.lacions estaran obertes de 10 del matí a 3 de la tarda.

La propera setmana, dimarts 9, dimecres 10 i divendres 12 de setembre, la piscina coberta i la sala de musculació obrirà de 7 del matí i la piscina exterior de 10 del matí a 7 de la tarda.

S’avança l’horari d’obertura

El 15 de setembre s’iniciarà la nova temporada tardor-hivern i el servei d’esports incorpora una novetat important, avançant entre setmana l’horari d’obertura de la piscina municipal a les 6:30 del matí. D’aquesta manera es dóna resposta a les demandes d’alguns usuaris de poder accedir més aviat a les instal.lacions.

Així, l’horari de la nova temporada de la piscina serà el següent:

De dilluns a divendres de 6:30 a 22:00 hores

Dissabtes i festius: de 10:00 a 15:00 hores

Cal recordar que aquests dies els usuaris d’activitats dirigides de la piscina poden formalitzar la seva inscripció per la nova temporada i renovar la seva plaça, fins al divendres 5 de setembre, o del 15 al 21 de setembre.

Per a més informació us podeu adreçar al servei d’esports trucant al 93 8910044 o el correu electrònic administracio.esports@santsadurni.cat.

Pujar al principi de la pàgina