Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa22ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L´ANC llegeix el Manifest de la Diada

Imatge inexistent

En el que ha resultat ser una Diada històrica amb la enorme mobilització de catalans a la Via “Ara és l’Hora” a Barcelona d’aquest dijous 11 de setembre, l’Assemblea Nacional Catalana ANC de Sant Sadurní va ser l’encarregada de llegir enguany el Manifest de l’11 de setembre a Sant Sadurní, acompanyada al balcó pel consistori sadurninenc.

L’alcaldessa del municipi, Maria Rosell, va rebre l’ANC a la sala de plens abans de la lectura del manifest.

Imatge inexistent

L’ANC va explicar la seva creació ara fa tres anys amb l’objectiu de lluitar per un nou país i la presentació a Sant Sadurní ara fa un any i mig, que va ser un èxit: “Pensem continuar treballant pel dret a decidir i la independència, ara ja amb una data al cap, el nou de novembre. La legalitat no ha de ser imposada des de fora en contra de la voluntat de poble català, com en temps franquistes, la legalitat és i serà allò que el poble català decideixi democràticament. Entre tots podem fer que sigui un gran dia, perquè començarà un nou capítol en la historia del nostre país. El dia nou sortirem a votar, a demostrar al món que som un país democràtic i que el veritable poder està en el poble. Ara no volem res més que acabar amb radicalitat democràtica el que va començar fa 300 anys amb les armes”

En el manifest també es fa fer esment de la independència de Sant Sadurní de Subirats, de la que enguany es celebra el 250è aniversari, fent un paral·lelisme amb la situació entre Catalunya i l’Estat espanyol.

Cercavila de Cavalls

I un any més, i enguany amb sol, la cercavila de cavalls que cada any organitza l’Agrupació de Sant Antoni Abad va recórrer els carrers de la vila per amenitzar la Diada.

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Imatge inexistent
 

Pujar al principi de la pàgina