Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta i pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El Noia es proclama campió de la Copa Continental
 
El Noia Freixenet va tornar a escriure aquest dissabte una pàgina d’or per a l’hoquei patins i l’esport sadurninenc en proclamar-se campió de la Copa Continental.
 
El conjunt de la capital del cava va superar al FC Barcelona a la tanda de penals després que s’arribés amb empat a tres gols al final del partit. La competició enfrontava als campions europeus de la passada temporada i, després de l’empat a zero signat a l’Ateneu fa una setmana, el Noia va ser capaç de donar la gran sorpresa al Palau Blaugrana.
 
A la nit, més de 500 persones van rebre els campions a la recepció oficial a l’Ajuntament, entre els què es trobaven els membres de la Penya Barretina i els Diables Se M’n Refum, que van acompanyar la celebració amb foc.
 
Una destacada representació del govern i el consistori va felicitar als jugadors i cos tècnic. L’alcaldessa Maria Rosell va subratllar que “heu tingut un jugador molt important que ha estat l’afició. Desitjar-vos molt d’èxits, que la gent de Sant Sadurní us acompanyi i estigui sempre al vostre costat i molta empenta perquè aquest equip pot amb tot”.
 
La regidora d’Esports, Laura Salvador, qui a més és jugadora d’hoquei i companya d’un dels integrants del primer equip del Noia, va assegurar que “ens heu tornat a fer emocionar i pensar que era possible, després d’empatar a zero a l’Ateneu contra el totpoderós Barça i portant el partit fins als penals al Palau Blaugrana”.
 
Jaume Esteve, president del CE Noia Freixenet, va assenyalar que “aquest Noia no té límits, pensàvem que havíem fet el cim en aconseguir la CERS. La fe fa moure muntanyes i amb aquesta Copa Continental n’hem mogut una de molt grossa”. En una línia semblant també es va referir el tècnic Ferran López, qui va marcar el treball, la constància i la confiança com els camins per a assolir els objectius.  “La il·lusió i el treball des de la passió ens permeten aconseguir qualsevol cosa. Per a mi és un luxe i un privilegi formar part d’aquesta història, que la fem entre tots, i qui sap si això acaba de començar. Us vaig dir que creguéssiu i al final no sé si m’heu fet cas per bojos o ignorants, però l’èxit és de tots”.
 
Jordi Del Amor, qui aquesta temporada exerceix com a nou capità de l’equip, apuntava que “em van posar el braçalet i en tres partits oficials ja he pogut aixecar un títol. No està gens malament. Ens ho crèiem i malgrat que teníem un resultat de 3 a 1 la gent de Sant Sadurní tenia confiança en nosaltres, ens donaven ànims, que podíem fer-ho i al final aquí tenim el títol”.
 
Després dels parlaments, jugadors i cos tècnics van dedicar des del balcó de l’Ajuntament paraules d’agraïment a l’afició i van protagonitzar grans moments d’alegria i satisfacció per aquest èxit esportiu. A la part final, van baixar a la plaça per compartir amb amics i familiars aquest nou trofeu.
 
Pujar al principi de la pàgina