Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El bus urbà modifica el seu recorregut i part de la Rambla Generalitat romandrà tallada fins passat el Cavatast

El bus urbà veurà modificat aquesta setmana i fins dimarts 7 d’octubre el seu recorregut, ja que la Rambla Generalitat està tallada pel Cavatast, entre el carrer Pi i Margall/Pl. Pau Casals i el carrer Barcelona.

De l’estació de Renfe en direcció als habitatges Vilarnau, el bus puja per la Rambla fins a l’alçada del carrer Barcelona, on gira per anar a buscar el carrer Mestre Antoni Torelló, per recollir els viatges de la parada que li queda més propera i des d’aquí el trajecte és l’habitual dins a Vilarnau. La parada de la plaça Pau Casals, per tant, es fa a la rotonda.

En sentit contrari, des dels habitatges Vilarnau cap a l’estació de Renfe, quan arriba a la Plaça Pau Casals fa la parada, continua amb el recorregut habitual, però quan torna a anar a Pau Casals en comptes de baixar per la Rambla, se’n torna cal al carrer Mestre Antoni Torelló fins a la piscina, baixa per Baríton Maties Ferret fins al carrer Dr. Barraquer i fira per tornar a la Rambla Generalitat. Para a la rotonda i s’espera per agafar els usuaris de la parada de Rambla Generalitat -la de davant el Parc de la bòbila). Des d’aquí continua fins a Renfe fent el circuit habitual.

 
 

Pujar al principi de la pàgina