Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Octubre és el mes de les Biblioteques amb DO a Sant Sadurní

Octubre és enguany el mes de les Biblioteques amb D.O. a Sant Sadurní, on s’organitzen una bona colla d’activitats de maridatge de cava i literatura entre la biblioteca Ramon Bosch de Noya i les Caves El Xamfrà.

Per segon any consecutiu, la Biblioteca s’ha sumat al projecte "Biblioteques amb DO", una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya que dedica la seva atenció a les denominacions d’origen vitícoles catalanes, establint un maridatge de col·laboració entre la biblioteca de la Denominació d’Origen i un celler del territori. Enguany el maridatge es durà a terme durant el mes d’octubre amb Cava el Xamfrà, organitzant activitats de tot tipus al voltant del seu producte estrella, el Cava Brut Nature. Per a l’ocasió també s’ha editat una etiqueta especial i una placa de cava commemorativa.

Presentació del Cicle dimecres 1 d’octubre
 

Aquest dimecres, 1 d’octubre, a les 8 del vespre, es farà l’acte de presentació del Cicle Biblioteques amb DO a Sant Sadurní, amb la presència de la regidora de Cultura, Montse Medall i Francesc Domínguez, responsable de Caves El Xamfrà, i l’acompanyament musical del duet de jazz de Víctor Nin (guitarra) i Joel Sempere (saxo).

Així mateix s’inaugurarà l’exposició “Cepas con arte” del pierenc Francesc Guirado, que escenifica amb ceps els processos de conreu, cura, poda, verema i premsat que es fan a les nostres vinyes.

Imatge inexistent

Un tast diví

I el dissabte 4 d’octubre, a les 5 de la tarda al CIC Fassina, es durà a terme l’espectacle "Un tast diví" de Lluís Bosch i Carolina Rius dins l’acte ’Cava el Xamfrà, l’elegància el cava’, on es farà un tast comentat de Caves El Xamfrà i una petita degustació gastronòmica. Les inscripcions es fan al Patronat de Turisme i les places són molt limitades.

Pujar al principi de la pàgina