Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L´Escola de Música encara té places lliures

Enguany les inscripcions a l’Escola Municipal de Música han estat un gran èxit, ja que s’ha arribat a les 240 inscripcions respecte les 221 de l’any passat, tenint en compte també que feia tres anys que no incrementava el nombre d’alumnes. Segons explica la directora del centre, Jeannette Porter, el que els satisfà més és que s’ha crescut en nombre d’usuaris i que hi ha tingut molt a veure les noves relacions que s’han establert amb les escoles bressol i la Casa els Avis, així com els concerts, audicions i col·laboracions amb què s’ha sortit al carrer i s’han aproximat a la gent del municipi i a les entitats.

De tota manera, per la gent que hi estigui interessada, encara queden places disponibles en alguns dels cursos que ofereix l’escola:

La música a l’edat d’or, unes classes de música destinades a persones a partir de 60 anys, amb sessions d’una hora setmanal en horari de matí. En aquestes sessions es treballa l’estimulació de la memòria i l’activitat cerebral, per mitjà del ritme i la melodia, el moviment corporal que ajuda a garantir una correcta coordinació motriu, la potenciació de la vessant social de l’individu i un treball sobre els beneficis de l’estímul musical sobre la capacitat emocional de l’individu.

El mètode Suzuki, un mètode per aprendre a tocar el violí a partir dels 4 anys, basat en la “llengua materna”, que es basa en la teoria que tots els nens parlen el seu idioma de manera natural i gràcies a la repetició i l’actitud positiva dels pares envers les paraules. Aquest punt fa que el nen desenvolupi habilitats des d’edats primerenques de manera natural i amb èxit i això es adaptable a la educació musical.

Iniciació 1, de 6 a 7 anys, per mitjà de la cançó, la dansa, el moviment i els instruments de percussió, l’alumne s’inicia en el camp de la lecto-escriptura musical, l’educació de la oïda i l’audició i amb la "roda d’instruments" pren contacte amb tots els instruments de l’escola.

I el Combo adults, on alumnes que toquen qualsevol instrument i que volen venir a formar part d’un combo són dirigits per un professor.

Podeu obtenir més informació a l’Escola de música, plaça Dr. Salvans 1, telèfon 93 891 08 15 i escolademusica@santsadurni.cat, així com podeu seguir totes les activitats que es fan al Facebook de l’Escola de Música

Imatge inexistent

Amb l’inici del nou curs l’escola va estrenar la segona fase del mural de l’artista sadurninenc Alonso Castellanos.

A la foto el regidor d’educació, Víctor Perxés, la directora de l’Escola de Música, Jeannette Porter i l’artista, Alonso Castellanos

Pujar al principi de la pàgina