Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Lliurament de beques del Patronat Parera 2014

Imatge inexistent

Aquest dilluns al vespre es va celebrar a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Sadurní l’acte de lliurament de les beques del Patronat Cultural Parera, que enguany han comptat amb la quantitat de 5.649 euros.

Els beneficiats amb un suport econòmic per al curs 2014-15 van ser Anna Vendrell, que cursa estudis de turisme; Aleix Vendrell, amb un cicle formatiu en direcció de cuina; Aleix Moyano, que ha iniciat un grau superior en disseny, imatge i moda; Jesús Sola, que cursa segon de dret i Marina Girona, qui ja va rebre l’any passat una beca pels seu postgrau científic a la Universitat de Sao Paulo, al Brasil.

L’alcaldessa Maria Rosell i la regidora de Cultura, Montse Medall, acompanyades per diversos membres del Patronat, van encoratjar els joves a treballar per formar-se i obrir-se camí en el futur. El patró Josep Maria Batalla, va subratllar la importància de recuperar l’objectiu original de la Fundació, donant suport econòmic a joves de la vila que volen estudiar, i donar així també un ressò i una difusió a la contribució que la Fundació fa, dins les seves possibilitats, a la millora formativa de la vila. Els joves, acompanyats per les seves famílies, van agrair l’ajut econòmic que els donarà una petita empenta en aquesta etapa formativa.

Imatge inexistent

El Patronat Cultural Parera, després d’’anys de relativa inactivitat, va reprendre el seu esperit fundacional l’any passat, quan es va decidir revitalitzar la fundació i retornar a l’’objectiu inicial de becar estudiants que necessitessen finançar els seus estudis, atesa la conjuntura econòmica actual. L’any 2013 les beques es van atorgar a 5 estudiants sadurninencs per considerar que eren els millors projectes de les nou sol·licituds que es van presentar.

Podeu veure més fotos al Flickr o al Facebook de l’Ajuntament.


 

Pujar al principi de la pàgina