Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L´alcaldessa rep els alumnes de 3r de primària del Jacint Verdaguer

Imatge inexistent

Una cinquantena d’alumnes de 3r de primària de l’Escola Jacint Verdaguer han visitat aquest dimarts l’Ajuntament, on els ha rebut l’alcaldessa de la vila, Maria Rosell. Per mitjà d’un munt de preguntes els joves entrevistadors han après com funciona l’Ajuntament i han conegut de prop la seva alcaldessa, que els ha donat detalls sobre el seu dia a dia.

Per què es va dedicar a la política, per què la va votar tanta gent, si rep moltes trucades, si ser alcaldessa cansa ... Maria Rosell els ha explicat, entre moltes altres coses, que fa 15 anys que es dedica a la política, a banda de dur a terme amb molta il·lusió la seva feina de llevadora, ’segur que a molts de vosaltres us he ajudat a estar bé abans de néixer’, els ha dit, a la qual cosa han respost amb entusiasme. L’alcaldessa els ha explicat que li agradaria tenir més temps per poder-se dedicar a una altra de les tasques que li encanten, la feina d’àvia; també els ha encoratjat a prendre part i a estimar les festes del poble i a fer saber a l’Ajuntament qualsevol demanda que puguin tenir per millorar el municipi.

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Els nens i nenes, en aquest sentit, han mostrat un gran interès per l’estat de la via pública, voreres, caques de gos ... i han pogut fer alguna petició al regidor Josep Maria Ribas, que arribava de la feina just en el moment en què l’alcaldessa contestava a la pregunta d’on eren la resta de regidors, explicant-los que cada regidor té el seu ofici a banda de ser regidors i regidores de l’Ajuntament.

Imatge inexistent

L’alcaldessa, que ha acompanyat els alumnes en una visita per l’Ajuntament, ha estat molt contenta amb el dibuix que els nens i nenes li han regalat de record.

Imatge inexistent

Podeu veure més fotos al Flickr de l’Ajuntament

Pujar al principi de la pàgina