Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat22ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Tres dies per votar el nom del Casal dels Avis entre dues propostes finalistes

Entre els dies 29 i 31 d’octubre els usuaris i usuàries del Casal d’Avis municipal i els treballadors de l’Ajuntament poden votar entre els dos noms finalistes del procés participatiu per escollir un nom per l’equipament, un procés participatiu posat en marxa per la Junta Directiva del Casal i la regidoria d’Acció Social i que del 14 al 21 d’octubre ha recollit propostes de nom, de les quals la Junta del Casal n’ha escollit dues finalistes.

Els dos noms finalistes són: Casal Municipal de la Gent Gran de Sant Sadurní i Casal Municipal Passeig Can Ferrer.

Les persones que vulguin votar ho poden fer presencialment al Casal d’Avis municipal, de dilluns divendres de 10 a 12,45h i de 15 a 19,45h. La proposta més votada serà la que servirà per a batejar aquest equipament que, a banda de la gent gran, acull també a la secció local de Creu Roja.

El casal va passar a mans de l’Ajuntament a principis d’aquest 2014 després que la Fundació Pinnae, entitat que gestiona l’obra social de l’antiga Caixa Penedès, anunciés la seva decisió de desvincular-se de la gestió dels equipaments de gent gran de l’entitat. L’Ajuntament es fa càrrec de la gestió de l’equipament, el manteniment del local i el subministrament de serveis, i abona a Pinnae un lloguer de 1.000 euros mensuals que es revisarà anualment amb l’IPC corresponent. L’acord és per 15 anys, prorrogable anualment si s’esgotés aquest termini. Durant aquest període, l’Ajuntament podrà resoldre unilateralment l’ocupació del local, mentre la Fundació Pinnae renuncia expressament a la facultat de rescissió durant el termini de vigència d’aquest conveni.

Aquest mes d’octubre el Casal ha posat en marxa el programa d’activitats i cursos. El Servei, situat al passeig de Can Ferrer, obre els matins de 10h a 13h i les tardes de 15h a 20h.

Imatge inexistent
 

Pujar al principi de la pàgina