Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-5ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Fins al 7 de novembre, inscriu-te a les activitats per a joves de l´Índex

La regidoria de Joventut ha organitzat per aquesta tardor diverses activitats, algunes relacionades amb la celebració de la castanyada i ha allargat el termini per inscriure-s’hi fins al 7 de novembre.

’Treballar a l’hivern i per Nadal’, taller dirigit a joves a partir de 16 anys amb l’objectiu de donar a conèixer quin tipus d’empreses busquen treballadors durant la temporada d’hivern i per Nadal i quin perfil professional és el més buscat, a càrrec de Cristina Molero. El taller ’Treballar a l’hivern’ es farà dimecres 12 de novembre, de 18h a 20h i ’Treballar per Nadal’ el divendres 14 de novembre, de 18 a 19.30h. Són gratuïts però cal inscripció prèvia.

Taller d’Scrapbooking, on s’ensenyaran diverses tècniques de tractament de paper; envelliment, gravat, esquitxat, aiguades, tampografia, plastificats, encunys... que configuren la tècnica de l’Scrap, per poder elaborar records, tractar fotografies i crear tot el que es vulgui. El taller, que anirà a càrrec de l’Escola Arsenal, té un preu de 20 euros i va dirigit a joves d’entre 14 i 25 anys. Es farà els dies 6, 13, 20 i 27 de novembre, de 18h a 20h.

Taller de Cupcakes, perquè els joves de 14 a 25 anys aprenguin a fer magdalenes amb dues tècniques diferents, crema o fondant i convertir-les en originals, i a decorar-les amb elements nadalencs. Serà el dimarts 16 de desembre, el preu és de 10€ i anirà a càrrec de Ylonka Trimpin.

Per més informació us podeu dirigir al servei de Joventut, al carrer Pompeu Fabra 34, telèfon 93 891 33 20 i index@santsadurni.cat


 

Pujar al principi de la pàgina