Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L´Institut Jacint Verdaguer serà l´únic local de votació per al procés participatiu del 9 de novembre

Imatge inexistent

El dia 9 de novembre de 2014, el Govern de la Generalitat de Catalunya obre un procés de participació ciutadana en què els catalans i les catalanes i les persones residents a Catalunya poden manifestar la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya. S’han establert 6.695 meses de participació, distribuïdes en 1.317 locals, en 942 municipis.

L’Institut Jacint Verdaguer serà l’únic local de participació habilitat a Sant Sadurní. Les meses de participació estaran obertes des de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre. Les persones cridades a participar a Catalunya poden consultar la mesa de participació on estan assignades per raó de l’adreça de residència i el primer cognom al web www.participa2014.cat o bé trucant al telèfon d’informació 012.

Al web trobareu un formulari on l’usuari podrà introduir l’adreça que consta al seu DNI i, de forma immediata, obtindrà la informació del local i la mesa als quals està adscrit per poder participar en el procés. La informació es podrà imprimir amb un format de targeta, perquè sigui d’utilitat a l’hora de localitzar el local i la mesa.

Qui hi pot participar?

Les persones majors de 16 anys que disposin d’un document nacional d’identitat vigent on consti l’adreça de residència a Catalunya. També aquells majors de 16 anys d’estats de la Unió Europea i d’altres estats que formin part de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu i Suïssa (països signants de l’Acord).

Per participar-hi han de presentar el document d’identitat o passaport vigent acompanyat del Certificat de registre de ciutadans de la Unió Europea, on consta el número d’identitat d’estranger i l’adreça de residència en un municipi de Catalunya. També podran fer-ho les persones majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014 nacionals de tercers estats. Per participar-hi han de presentar el passaport vigent acompanyat de la targeta d’identitat d’estranger (TIE) vigent, on consti l’adreça de residència en un municipi de Catalunya.

Caldrà inscriure’s en el fitxer de participants, que es farà efectiu en el mateix moment de participar.

Els dies hàbils entre el 10 i el 25 de novembre de 2014, les persones cridades a participar que no ho hagin pogut fer durant la jornada del 9 de novembre poden presentar les seves aportacions en el registre de les delegacions territorials del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació podeu visitar el web www.participa2014.cat

 

Pujar al principi de la pàgina