Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
´Potencia la teva xarxa de contactes professionals´ i ´Crea el teu propi projecte professional´ a Nexes

El Centre de Serveis a les Empreses NEXES organitza un parell de sessions formatives per al mes de febrer. D’una banda, el taller Potencia la teva xarxa de contactes professionals tracta sobre com el fet de mantenir una bona xarxa de contactes a nivell professional pot ajudar a aconseguir una feina o generar noves oportunitats professionals. Fer networking és una habilitat que es pot aprendre. Per això es treballaran les seves eines bàsiques, les 10 claus a tenir en compte i es facilitarà entrenament personal per saber com dur-lo a terme. La sessió serà dijous 12 de febrer de 12 a 14h.

I Crea el teu propi projecte professional es tracta d’un taller adreçat a persones en situació de recerca de feina i que puguin contemplar la possibilitat d’afrontar el seu futur professional impulsant un projecte emprenedor. Per això es facilitaran eines per afrontar la situació d’emprendre amb una mirada possibilista, ajudant a pensar en clau de projecte i a generar idees en grup. El taller es farà el dia 17 de febrer de 9,30 a 13,30h.

Les activitats seran conduïdes per Maria Batet, entrenadora d’emprenedors i creadora de l’empresa de Valors d’Emprendre, formada a l’ESADE Bussiness School.

Podeu obtenir més informació en aquest vídeo

Les persones que hi estiguin interessades poden posar-se en contacte amb NEXES, i passar a formar part també d’una borsa de participants als propers tallers que es programi. Més informació al carrer Doctor Barraquer, local 3-5, telèfon 931 185 195 o socupacio@santsadurni.cat. Us podeu descarregar la butlleta d’inscripció en aquest enllaç.

Pujar al principi de la pàgina