Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-5ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Fins al 30 de juny es poden presentar obres al Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres 2015

En el marc del projecte "Biblioteques amb DO", una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya que té per objectiu dinamitzar l’espai bibliotecari del territori i com els bons vins, crear-se la seva pròpia denominació d’origen, neix el Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres, una convocatòria de certamen literari organitzada per la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya.

Per prendre part el concurs cal ser major d’edat i presentar abans del dia 30 de juny de 2015 una novel·la inèdita, escrita en català, d’entre 80 i 100 pàgines amb una trama íntimament relacionada amb el món del vi o del cava. Les obres s’han de trametre a la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya, al carrer Sant Pere 36.

El premi consistirà en l’edició de l’obra guanyadora sota el segell de l’Editorial Meteora, 25 exemplars del llibre editat i un lot de productes de la població.

El veredicte es farà públic durant el mes d’octubre de 2015 i el jurat estarà format per membres del Club de lectura Celler de Lletres, de la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya i de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Podeu consultar les bases en aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina