Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat23ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El 28 de març es celebra el primer aniversari del Banc de Temps de Sant Sadurní

El Banc de Temps de Sant Sadurní va obrir les seves portes el 28 de març del 2014, ara farà un any, i per aquest motiu s’ha organitzat un seguit d’activitats per celebrar-ho i per continuar donant a conèixer la seva tasca.

L’aniversari es celebrarà el proper dissabte 28 de març, d’11 del matí a 3 del migdia, a l’edifici de l’Índex, amb tallers de Reiki, trenes africanes, maquillatge, tècniques de relaxació, sardanes i il·lustració/còmic. De 12,30 a 13,30h també es farà un taller de risoteràpia. Les activitats les conduiran les persones sòcies del Banc i són obertes a tothom.

L’acte finalitzarà amb una explicació de com funciona el Banc de Temps i un vermut i pastís d’aniversari. Per participar-hi cal inscripció prèvia al Casal d’Entitats, dimarts de 18:00 a 20:00h i dijous de 10:00 a 12:00h; per correu electrònic a bdtsantsa@gmail.com; via Facebook o per telèfon al 606953713, en horari de secretaria.

La jornada està organitzada per la secretaria del Banc de Temps i la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, amb la col·laboració dels socis i sòcies del BdT i les caves Mas-Oliver.

Imatge inexistent

Presentació Banc del Temps 2014

Pujar al principi de la pàgina