Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Obert el termini per a inscriure´s a un pla d´ocupació d´operària de neteja de la via pública

Des d’aquest dimecres 29 d’abril i fins a les dues del migdia del divendres 8 de maig estarà obert el termini de presentació de sol•licituds per a inscriure’s a un pla d’ocupació d’Operària de neteja de la via pública. Es tracta de 3 places per a dones en situació d’atur que realitzaran tasques de neteja viària, en jornada completa i durant un període de 6 mesos.

Aquest pla d’ocupació està finançat per la ’Xarxa de Governs Locals 2012-2015’ de Diputació de Barcelona i té com a principal finalitat contribuir a garantir la cohesió social, la prestació adequada de serveis socials, la promoció de la reinserció social de les persones i donar resposta a les situacions de risc d’exclusió social, agreujades a conseqüència de la crisi actual, a banda de promoure l’ocupació femenina en els entorns laborals fortament masculinitzats.

Podeu consultar les bases i les condicions que han de complir les aspirants al següent enllaç.

Descarrega aquí la sol•licituds o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, que es troba a la planta baixa de l’Ajuntament, lloc on s’ha de lliurar juntament amb la documentació corresponent.

Pujar al principi de la pàgina