Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Es presenta a La Fassina ´El cor de caramelles de Can Catasús´

Imatge inexistent

Dimarts es va presentar el llibre “El cor de caramelles de Can Catassús: la veu musical d’un poble. L’’acte celebrat al Celler de la Fassina de Can Guineu, va comptar amb la presència de la seva autora, Anna Maria Duran; acompanyada per l’alcaldessa Maria Rosell, la regidora de Cultura Montse Medall i Josep Gustems, professor del Departament de didàctica de l’’expressió musical i corporal de la Universitat de Barcelona, autor del pròleg.

La presentació va tenir com a un dels moments més destacats i emotius l’’actuació d’’alguns dels històrics membres del grup de caramelles de Can Catassús, com Miquel Martí, Joan Samsó, Jaume Canals i Josep Roig, dirigits pel director de la Coral Sant Sadurní, Ernest Folch i acompanyats per un dels cantaires de la formació, Jaume Soler, qui van interpretar diverses peces tradicionals.

Tant l’’alcaldessa com la regidora de Cultura van agrair el treball realitzat per l’’Anna Maria Duran, que rescata un capítol de la història de Sant Sadurní i la seva gent. Gustems, per la seva banda, va subratllar el bon nivell literari del llibre i la força que té en recollir la memòria viva i els testimonis d’’una època.

Anna Maria Duran va tenir paraules molt especials per a totes aquelles persones que l’’han ajudar a construir el relat, a través de la memòria oral i material gràfic de gran valor aportat per les mateixes famílies.

Per a tots aquells que vulguin fer-se amb un exemplar del llibre poden adreçar-se a la regidoria de Cultura, al Casal d’Entitats (c/ Marc Mir, 15), trucant al 93 818 42 24.


Imatge inexistent

Imatge inexistent

 

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Podeu veure més imatges de l’acte al Flickr de l’Ajuntament

 

Pujar al principi de la pàgina