Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 06.05.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sant Sadurní ret homenatge al jutge Santi Vidal

Imatge inexistent

Aquest dimarts l’Assemblea Nacional Catalana, amb el suport de diversos col.lectius, entitats i partits polítics va organitzar a la plaça de l’Ajuntament un acte de suport al jutge sadurninenc Santi Vidal, qui el passat mes de febrer va ser inhabilitat durant tres anys pel Consell General del Poder Judicial per haver redactat un esborrany de constitució catalana.

Acompanyant al jutge, l’acte va comptar amb la participació musical de la Coral Sant Sadurní i de Pep Picas, que va tancar l’acte. Representants del Club Esportiu Noia, del col.legi Sant Josep, amics i de les formacions polítiques de CiU, ERC i la CUP van volver adreçar unes paraules al jutge. Durant la seva intervenció, Vidal va avançar que oferirà una conferència al Parlament Europeu i va prometre que exercirà de nou de jutge, esperançat en què ho pugui fer ben aviat en una república catalana.

L’ANC va obsequiar al jutge amb un llibre de signatures de suport recollides durant els darrers dies, a més d’un bonsai i cava. En una foto final multitudinària es va desplegar un cartell amb el missatge “Sant Sadurní amb Santi Vidal”.

Foto: Dissenys i fotografia Ivan Gomez Aragones

Pujar al principi de la pàgina