Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El Patronat de Turisme participa al saló B-Travel

Imatge inexistent

El Patronat de Turisme de Sant Sadurní, de la mà d’enoturismePENEDÈS i de la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona, va promocionar la Capital del Cava al saló B-Travel, que va tenir lloc del 17 al 19 d’abril al recinte Montjuïc 1 de Fira de Barcelona.

El B-Travel va agafar el relleu del Saló Internacional del Turisme de Catalunya per anar més enllà i convertir-se en el nou punt de trobada de tots els viatgers que volen viure experiències a mida. Durant les tres jornades de la fira, el Patronat de Turisme va donar a conèixer l’oferta d’activitats, visites i experiències enoturístiques diferents i engrescadores amb què compta Sant Sadurní i va promocionar la marca Capital del Cava. Els visitants van poder tastar plats autòctons maridats amb vi i cava a l’espai B-Delicious, una gran àrea de tast i promoció enogastronòmica dins de la mateixa fira, i en la qual dos establiments de Sant Sadurní, l’Hotel Fonda Neus i les caves Agustí Torelló Mata, van oferir-hi degustacions.

En el nou B-Travel hi han participat prop de 200 expositors i 1000 empreses del sector turístic de destins de proximitat i també de 50 països i regions de tot el món, des de França, Croàcia, Tunísia, Itàlia o l’Índia, Xina i Singapur, amb propostes orientades a “l’experiència viatgera” tant de turisme familiar, eno-gastronòmic, cultural, nàutic, rural, d’aventura, wellness, entre d’altres.

Marta Serra, directora de B-Travel, explica que "s’ha evolucionat cap a un model de saló enfocat a les experiències per adaptar-se a les últimes tendències del sector i a les demandes d’un viatger, la motivació principal del qual és sentir emocions úniques". Un canvi estratègic que anirà guanyant en desenvolupament en les pròximes edicions, a mesura que les destinacions i empreses posicionin la seva oferta en els diferents sectors de la fira.
 

Pujar al principi de la pàgina