Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Les obres de millora de la carretera comarcal entre Sant Sadurní i Vilafranca començaran a l´estiu
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat, a través de l’empresa pública Infraestructures.cat, les obres per a millorar el traçat d’un tram periurbà de la C-243a al seu pas per Sant Sadurní d’Anoia.
 
Els treballs s’han adjudicat per un import de 265.000 euros i es preveu que comencin durant l’estiu. Les obres tindran un termini d’execució de tres mesos.
 
Aquesta obra permetrà eliminar un revolt pronunciat a l’entrada sud del municipi, venint de Vilafranca del Penedès, amb l’objectiu d’afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció. La supressió d’aquest revolt es durà a terme mitjançant la construcció d’una petita variant de traçat, que tindrà 300 metres de longitud i comptarà amb 2 carrils de 3,5 metres i vorals d’1,5 metres d’amplada cadascun.
 
L’obra que ara s’adjudica s’emmarca en un conveni signat recentment entre Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Sant Sadurní per a la millora i traspàs del Departament al municipi d’un tram de la C-243a perquè s’integri a la xarxa urbana, atès que ha perdut la seva funcionalitat com a carretera.
 
El tram que es traspassarà, que s’inicia a la rotonda entre el carrer Sant Quintí i la Rambla de la Generalitat i inclourà la variant projectada, té una longitud total d’uns 700 metres. Aquest acord en matèria de carreteres també inclou l’execució de diverses actuacions a la BV-224 i la BP-2427, que tenen com a objectius principals millorar la mobilitat, la seguretat viària i l’adequació en l’entorn.
Pujar al principi de la pàgina