Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Estat del cel22ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Aquesta setmana ració doble de l´Istiu de l´Índex

Després de posar en marxa la setmana passada el cicle d’espectacles de l’estiu de l’Índex amb l’energètic i festiu concert de Tras, aquesta setmana arriben dues noves propostes ben diferents i refrescants.

 
El dimecres 9 de juliol torn per a  un concert participatiu de percussió liderat per l’Àngel Pereira, que dirigirà una cinquantena de persones que prendran part activament en aquesta cita musical. El Cercle de Percussió (Drum Circle) és una experiència intensa que ofereix la possibilitat de gaudir de la sensació de tocar un instrument de percussió, de generar ritmes, de tocar en grup, en definitiva, de fer música.
 
I el dijous 10 de juliol, Improvisto ens presenta el seu show Fingerlight, un espectacle a les fosques amb malabars de llum pròpia i de foc amb efectes pirotècnics que conduiran els espectadors a un món poètic, visual i imaginatiu.
 
Les cites començaran en el seu horari habitual, 2/4 d’onze de la nit, al pati de l’Índex, i comptaran amb servei de bar. Trobareu més informació a www.indexjove.cat
 
Pujar al principi de la pàgina