Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La recepció als nens sahrauís culmina la 7ª Quinzena Solidària

Aquest dilluns es va tancar el programa de la 7ª Quinzena Solidària impulsada pel Consell municipal de Cooperació i l’Ajuntament de Sant Sadurní amb l’acte de recepció als infants sahrauís que un estiu més són acollits per diverses famílies del Penedès.

L’alcaldessa Maria Rosell i la regidora de Cooperació, Montse Medall, acompanyades per d’altres regidors del consistori, van rebre al saló de plens a la desena d’infants sahrauís acompanyats per representants de les famílies d’acollida que de nou participen en el programa Vacances en Pau que impulsa l’entitat ACAPS Wilaia. Els diversos Ajuntaments de la comarca que hi participen corren amb les despeses del desplaçament i ofereixen places perquè els nens puguin prendre part en els casals d’estiu municipals, fer revisions mèdiques, entre d’altres.

Maria Rosell va agrair la tasca de la regidoria de Cooperació i de les famílies que fan possible tirar endavant el projecte – Sant Sadurní acull aquest estiu quatre nens sahrauís-. Medall, per la seva banda, va subratllar el compromís de l’Ajuntament amb les causes solidàries i va expressar “l’alegria per participar en aquest projecte que permet a nens i nenes refugiats sortir durant unes setmanes de la duresa del seu dia a dia”. També van prendre part en l’acte representants de les famílies, entre els quals un menor que va mostrar la seva enorme il.lusió per poder conviure i compartir aquests dies amb els seus amics sahrauís.

A l’inici de l’acte, la directora de l’Escola de música Jeannette Porter, acompanyada pel Víctor Nin a la guitarra, van interpretar la cançó Nabt, composada especialment per al poble sahrauí.

Pujar al principi de la pàgina