Català Castellano English Contact

Shortcut
Meet Sant Sadurní

Meet Sant Sadurní
Monday
31 august de 2015
Calendari d'actes
<< Agost 2015 >>
Mo Tu We Th Fr Sa Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Search

Text:  A  A  A  W3C Passed
Greetings from the Mayor

 

 
Com a alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, capital mundial del cava, aprofito la pàgina web per donar-vos la benvinguda. Als que hi viviu, sigueu ben rebuts en un espai que pretenem que serveixi per informar-vos puntualment de l’acció de govern, i que sigui una bona eina per facilitar el dia a dia dels sadurninencs i sadurninenques. Als que ens visiteu de nou, esperem que en aquesta pàgina hi trobeu la informació que necessiteu per gaudir del nostre territori, que volem potenciar com un dels referents turístics de Catalunya.
 
Precisament aquest, el turisme, és un dels eixos vertebradors del que volem que sigui un final de legislatura profitosa, que serveixi per millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes de la vila. La meva il·lusió és la vostra. La meva felicitat és veure els nens i les nenes jugant pel poble amb alegria; és veure com els seus pares els hi poden brindar oportunitats per créixer, formar-se i relacionar-se a la vila. I és veure com els seus avis, molts dels quals van passar una dura joventut a Sant Sadurní, ara tenen espais per cuidar-se.
 
Juntament amb el comerç i les infraestructures -tan necessàries per oferir oportunitats de creixement- treballarem per situar Sant Sadurní allà on es mereix. Sense cap mena de dubte, el cava és la nostra gran aposta per aconseguir-ho. Per això, tinc ben clar que cal acompanyar les empreses cavistes i les persones que hi treballen en tot allò que necessiten per continuar creixent arreu del món com ha vingut fent els darrers anys. El cava és l’or, és el tresor que els sadurninencs i sadurninenques compartim amb la resta d’habitants del planeta.
 
En aquests moments, en que el dret a decidir es qüestiona dia a dia, us animo a decidir-vos per visitar-nos i gaudir-nos, els que encara no ho heu fet; i a seguir fent especial la vila de Sant Sadurní els que hi aporteu les vostres experiències.

Maria Rosell i Medall
Alcaldessa de Sant Sadurní
 
Print
Pça. Ajuntament, 1. 08770 · Sant Sadurní d'Anoia · Legal notice · Home · Mapa web
Tel: +34 938 910 325 · Fax: +34 938 183 470 · E-mail: ajuntament@santsadurni.cat
Posicionament web · Disseny web · Manteniment informàtic · Posicionament en buscadors