Català Castellano English Contact

Shortcut
Meet Sant Sadurní

Meet Sant Sadurní
Monday
21 april de 2014
Calendari d'actes
<< Abril 2014 >>
Mo Tu We Th Fr Sa Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Search

Text:  A  A  A  W3C Passed
Greetings from the Mayor

 

Benvinguts i benvingudes a Sant Sadurní d’Anoia!
Benvinguts i benvingudes a la pàgina web del vostre Ajuntament!
Aquest espai virtual neix amb un doble objectiu. D’una banda, fer més transparent i accessible l’administració i els serveis de l’Ajuntament a la ciutadania de la vila, i de l’altra, apropar la nostra història, la nostra cultura, el comerç i la indústria de Sant Sadurní d’Anoia a tothom qui la vulgui conèixer.
La nostra vila és coneguda arreu del món per ser la Capital Del Cava. Des de l’elaboració de les primeres ampolles l’any 1887, aquest producte ha configurat l’economia de Sant Sadurní d’Anoia i ha influenciat profundament la seva societat.
Una societat emprenedora que va superar amb encert la greu situació econòmica generada després de la devastació de les seves vinyes amb l’arribada de la fil•loxera a finals del segle XIX, i que actualment lidera la producció del cava en l’àmbit estatal, a través de les més de 80 cases elaboradores establertes al municipi, esdevenint d’aquesta manera la indiscutible Capital del Cava.
Durant el segle XX, les necessitats d’aquesta economia emergent van fer que la societat sadurninenca es diversifiqués a través de l’arribada de ciutadans i ciutadanes procedents de molts altres indrets de Catalunya i de la resta d’Espanya.
Sant Sadurní d’Anoia ha estat i és una vila integradora, diversa i alhora cohesionada, on actualment hi resideixen aproximadament 12.200 habitants provinents de més de 50 països.
Des de l’Ajuntament que presideixo treballem perquè Sant Sadurní d’Anoia mantingui el seu secular esperit emprenedor que l’ha portat a convertir-se en la Capital del Cava. Perquè la seva població pugui gaudir dels serveis que els garanteixin la igualtat d’oportunitats i el màxim nivell possible de justícia social, precisament en uns moments en què més es necessita, especialment els col•lectius més desvalguts de la nostra societat. Aquesta combinació entre progrés econòmic i manteniment de l’estat del benestar és la base per mantenir la cohesió social dins de la diversitat.
Us convido a tots i totes a fer ús d’aquesta web.
Els veïns de Sant Sadurní d’Anoia podreu trobar tot un seguit d’informació útil de la vila, així com la manera d’accedir i utilitzar tots els serveis municipals que l’Ajuntament posa a la vostra disposició.
Les entitats i associacions del poble us poden servir d’altaveu de les activitats que realitzeu al llarg de l’any i que constitueixen una de les principals riqueses culturals i socials del nostre poble. Els milers i milers de persones de fora del nostre poble que ens honoreu amb la vostra visita, així com als possibles inversors/es i emprenedors/es, us podreu informar i conèixer amb tot detall la nostra vila, la nostra apassionant història, les nostres festes -algunes d’elles centenàries-, el nostre comerç i la nostra indústria i, com a novetat, el nostre Centre d’Interpretació del Cava (posar pag web patronat turisme), que us convido a visitar.

Desitjo que aquesta web sigui útil, informativa i entretinguda per a tots i totes, i que apropi Sant Sadurní d’Anoia als vostres cors.
Susanna Mérida
Alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia

 

 

Print
Pça. Ajuntament, 1. 08770 · Sant Sadurní d'Anoia · Legal notice · Home · Mapa web
Tel: +34 938 910 325 · Fax: +34 938 183 470 · E-mail: ajuntament@santsadurni.cat
Disseny web · Manteniment informàtic · Posicionament en buscadors