Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Molt ennuvolat amb pluja 21ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Pàgines
empresa informació i tràmits
Empresa: informació i tràmits

En aquest espai es facilita informació sobre un seguit de tràmits que com autònom o empresa pots necessitar realitzar amb les administracions supramunicipals.
També hi ha els enllaços a

CANAL EMPRESA El portal web Canal Empresa ha estat concebut per ajudar els empresaris, els professionals i els intermediaris en els seus tràmits i gestions administratives, independentment de l'administració que en sigui responsable (ajuntaments, Generalitat o Estat).

 

canal empresa

Tràmits amb el Servei Públic d'ocupació estatal (SEPE)  

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) és un organisme autònom adscrit al Ministeri de Treball i Economia Social. El SEPE, juntament amb els Serveis Públics d'Ocupació de les Comunitats Autònomes, formen el Sistema Nacional d'Ocupació. Aquest sistema assumeix les funcions de l'extint Institut Nacional d'Ocupació (INEM) des de 2003 . Des d'aquesta estructura estatal es promouen, dissenyen i desenvolupen mesures i accions per a l'ocupació,  l'execució de la qual és descentralitzada, ajustades a les diferents realitats territorials.

MINISTERIO EMPLEO




Emprenedors i autònoms 

Si està pensant en iniciar una feina per cuenta pròpia, pot beneficiar-se de pagament únic per a muntar la seva empresa. Aquesta mesura facilita les iniciatives d'ocupació  autònoma abonant en un pagament únic l'import de la prestació d'atur de les persones beneficiàries.

Qué sucede con su prestación por desempleo si mientras la está cobrando inicia una actividad como persona trabajadora autónoma o por cuenta propia.

    • Compatibilitza la teva prestació enllaç





loo promocio

© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)