Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb tormenta24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 07.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
9.889 persones cridades a les urnes a Sant Sadurní a les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest diumenge
La jornada de votació serà de 9 del matí a 20 hores. S'oferiran avanços de participació a les 13 i a les 18 hores

Un total de 9.889 persones – dels que 9.661 són residents al municipi i 228 residents absents que es troben a l’exterior-  conformaran el cens a Sant Sadurní d’Anoia amb dret a vot a les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el proper diumenge 12 de maig.

Aquesta xifra suposa un increment de 408 persones en relació als mateixos comicis celebrats ara fa 3 anys.

Una vegada es constitueixin les 19 meses electorals distribuïdes en els cinc col·legis electorals del municipi – Institut Intermunicipal, Casal d’Entitats, Centre Vilarnau, IE Jacint Verdaguer i Biblioteca -  la jornada de votació s’iniciarà a les 9 del matí i es prolongarà fins a les 20 hores, moment en què es tancaran els centres de votació i s’iniciarà el procés d’escrutini i el recompte.

A les 13 i a les 18 hores s’oferiran avanços de participació. A través del web i les xarxes socials municipals podreu seguir el desenvolupament de la jornada així com els resultats de la votació. Per a més informació sobre els comicis electorals d'aquest diumenge podeu visitar el web eleccionsparlament.gencat.cat

Al següent enllaç del portal de l’Institut Nacional d’Estadística també podeu consultar el vostre col·legi electoral on anar a votar.

 Consulta de meses i locals electorals 

Pujar al principi de la pàgina